Navázali jsme na tradici ovocnářství, která k úrodnému regionu Hané patří a vysadili ovocné sady, ve kterých je vysazeno přes 7 tisíc stromů jabloní, hrušní, slivoní, broskvoní a meruněk. O naše sady se staráme ekologicky na principu udržitelného hospodaření. Baví nás pěstovat kvalitní a dobré ovoce, které následně zpracováváme ve vlastní moštárně vybavené nejmodernější technologií. Ovoce je skladováno v nově postaveném skladu ovoce, odkud je podle potřeby odebíráno a následně zpracováváno. Ovoce (převážně jablka a hrušky) je před lisováním pečlivě vytřízeno, „vypráno“ v proudící vodě, následně je podrceno a padá do kontinuálního lisu s nadstandardní výtěžností ovocné šťávy (až 75%). Vylisovaný čerstvý mošt není přislazovaný, ani ředěný, pouze na konci procesu zahřátý na cca 80°C – pasterovántak, aby neztratil vitamíny, ale dlouho vydržel čerstvý. Nakonec je stáčen do obalů bag-in-box.