Zámecké sady a moštárna

Navázali jsme na tradici ovocnářství, která k úrodnému regionu Hané patří a vysadili ovocné sady, ve kterých 
je vysazeno přes 7 tisíc stromů jabloní, hrušní, slivoní, broskvoní a meruněk. O naše sady se staráme
ekologicky na principu udržitelného hospodaření. Baví nás pěstovat kvalitní a dobré ovoce, které následně
zpracováváme ve vlastní moštárně vybavené nejmodernější technologií. Ovoce je skladováno v nově postaveném skladu ovoce, odkud je podle potřeby odbíráno a následně zpracováváno. Ovoce (převážně jablka a hrušky) před lisováním pečlivě třídíme, „pereme“ v proudící vodě, následně je podrceno a padá do kontinuálního lisu s nadstandardní výtěžností ovocné šťávy (až 75%). Vylisovaný čerstvý mošt nepřislazujeme a neředíme, pouze na konci procesu zahříváme na cca 80°C – pasterujeme tak, aby neztratil vitamíny, ale  dlouho vydržel čerstvý, nakonec stáčíme do obalů bag-in-box.